1 Peticion për zgjedhje të reja 2020 - Nënshkruaje dhe Shpërndaje nëse e mbështet peticionin!
Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Ky peticion është i lancuar nga disa veprimtar të dalluar në mërgatë.

Ne, në kohën kur Covid-19 është shpallur pandemi në tërë botën, respektojmë masat e Qeverisë së Kosovës dhe kërkojmë në mënyrë më demokratike që me këtë peticion të mbahen zgjedhje të reja më 2020 dhe kundërshtojmë formimin e çfarëdo qeverie tjetër.

Çfarë dëshirojmë të arrijmë me këtë peticion:

1. Më këtë peticion kërkohen zgjedhje të reja!
2. Zgjedhjet të mbahen menjëherë pas përfundimit të pandemisë.
3. Qeveria në detyrë të qëndrojë deri në zgjedhje.

Të gjitha rezultatet do të mblidhen, do të analizohen dhe do t’i dërgohen Kuvendit të Kosovës, Parlamentin Evropian, Washingtonit dhe në ambasadave të Republikës së Kosovës në mënyrë elektronike dhe të shtypur.


Të dhënat tuaja do të jenë diskrete dhe nuk do të shfaqen në publik. Vetëm nëse komentoni, atëherë shfaqet emri, mbiemri dhe komenti juaj.

Komente (30898)

Sahit vitia 08.04.2020 at 02:43
Vetem zgjedhje te reja ato me nje here pas pandemis
Nazmi Selmani 08.04.2020 at 02:38
Zgjedhje te reja
Vlora Kadriqeli Përdibuka 08.04.2020 at 02:35
Zgjedhje të reja në Kosovë menjëherë pas pandemis......populli e do këtë.....
Jeta Mustafa 08.04.2020 at 02:31
Zgjedhje te reja,pas pandemis!
Lendita Dalipi 08.04.2020 at 01:56
Zgjedhje të reja!
Faruk Berisha 08.04.2020 at 01:42
Zgjedhje të reja patjeter mbasi qe te stabilizohet gjendja me pandemin Corona.
Halit Gsshi 08.04.2020 at 01:38
Zgjedhje te reja pas pandemise nga corona virus
Berat avdullahu 08.04.2020 at 01:25
Duam zgjedhje te reja mbas pandemis
Mazreku Arsim 08.04.2020 at 01:24
Zgjedhje te reja babooooooo
Valbona Mazerku 08.04.2020 at 01:24
Zgjedhje te reja
Gashi Ramë 08.04.2020 at 01:24
Zgjedhje
Alban Hulaj 08.04.2020 at 01:22
Duam zgjedhje,nuk duam qeveri te manipuluar
Abide Haxhiu 08.04.2020 at 01:21
Zgjedhje!!! Ska tjeter
Sabiti 08.04.2020 at 01:09
Zgjedhje te reja
Muhamet zyberi 08.04.2020 at 01:07
Duam zgjedhje
Naim kutllovci 08.04.2020 at 01:06
Zgjedhje tjera
Shkelqim Zatriqi 08.04.2020 at 01:01
Zgjedhje te Reja .
Naim Morinaj 08.04.2020 at 00:57
Zgjedhje te reja
Arlind ymeraga 08.04.2020 at 00:57
Zgjedhje te reja
Xhelal Rexhaj 08.04.2020 at 00:57
E mbeshtes Peticionin, keekojm zgjedhje te reja
Qeveria ne detyre deri ne Votinin e Sovranit
Qemajl Ajdari 08.04.2020 at 00:56
Diam zgjedhje te reja
Naim Morinaj 08.04.2020 at 00:55
Zgjedhje te reja
Urim Bellani 08.04.2020 at 00:50
Zgjedhje e reja ne met shpresa edhe besim per ni Kosove me te mir pa koropzione edhe me te ardh me te nir per rinien e kosoves
Feti Caravaku 08.04.2020 at 00:47
Kerkojm zgjedhje te reja
Ridvan sherifi 08.04.2020 at 00:41
Zgjedhje
Fadil Kertoku Eichberg Str 20 08.04.2020 at 00:36
Qeveri te vazhdoni deri was Corones dhe te kete Zgjedhje te Reja
Nusret Guri 08.04.2020 at 00:32
Zgjedhje
Visar Ademi 08.04.2020 at 00:31
Zgjedhje te reja.
Nese mendojmë ta kemi nje shtet demokrat , e vetmja zgjidhje janë ZGJEDHJET .
Adelina Gashi 08.04.2020 at 00:29
Zgjedhje
Liridon Gashi 08.04.2020 at 00:27
Zgjedhje
Fadil Ismajli 08.04.2020 at 00:27
Të respektohet vullneti i popullit, e vullneti tyre ishte i qartë ne zgjedhjet e 6 tetorit 2019.
Jemi per zgjedhje te reja, edhe me te bashkuar se kurrë, te kthehet enderra e shpresa e ketij vendi.
Arben Bunjaku 08.04.2020 at 00:23
Per zgjedhje te reja
Faton Vllahiu 08.04.2020 at 00:23
Vetem zgjedhje dhe Albini kryeminister 51% ,tjeter ska.
Halit Avdijaj 08.04.2020 at 00:20
Zgjedhje të reja pas kalimit të epidemisë KOVID-19.
Saranda Gashi 08.04.2020 at 00:19
Zgjedhje të reja 2020.
Sovranin prap te kutija.
Reshat Gashi 08.04.2020 at 00:17
“Ndërtoni ëndrrat tuaja, ose dikush tjetër do t’iu punësojë ju për të ndërtuar ëndrrat e tyre.” – Farrah Grey
Shqiponja Ferizi 08.04.2020 at 00:16
Zgjedhje të reja
Vlonjata Morina 08.04.2020 at 00:16
Kame lindur ne Prishtin, dhe jam detyru te largohem si 3 vjeqare,..endrrat e mija jane te kontriboj si ekonomiste e diplomuar ne Univerzitetin e Zürichut, per Kosoven ,..shpresoj se Me Albin Kurtin gjerat di marrin kahje pozitive dhe shancat e te rinjeve do behen Realitet!..
Shqiponja Ferizi 08.04.2020 at 00:15
Zgjedhje të reja
Flora Loshi 08.04.2020 at 00:14
Insistoj te mbahen zgjedhjet...
Dardan Sadiku 08.04.2020 at 00:14
Vv for life
Zog selmani 08.04.2020 at 00:12
Pershendetje ,
Pa qare zgjedhje vetem sovrani e ka fjalen e fundit !
Besjona Gashi 08.04.2020 at 00:12
Zgjedhje
Myvedete Morina 08.04.2020 at 00:12
Kame humbur 34 antar te familjes gjat luftes, shkiet na i kan masakru dhe kufomet i kan marr ne serbi per ti fsheh,..shpresat i kam pas te humbura gati..por fale guximit te Albin Kurtit, shpresat me jan forcue per nje Kosove te sigurt dhe ku mund te jetohet normale si ne Evrop!..
Nazmi Gashi 08.04.2020 at 00:11
Ne kete koh pandemie duhet te jet qeveria ne detyre dmth qeveria Kurti dhe më pastaj zgjedhje meniher mbas perfundimi te ketij virusi COVID 19.
Xhevat sallahu 08.04.2020 at 00:11
Zgjedhje të reja 2020
Fitim Tahiri 08.04.2020 at 00:09
zgjedhje
Sylejman Morina 08.04.2020 at 00:08
Tani po ngritemi si qytetar dhe kurre nuke do rrezohemi si shqiptar!..
  • Peticion për
    zgjedhje të reja brenda këtij viti (më 2020)

  • Kosovë
  • Peticioni mbaron edhe
    Peticioni i mbyllur.
  • 68345Mbështetës
    45.563333333333% arritur 150,000

Nënshkruaj peticionin

Peticioni i mbyllur.