1 Peticion për zgjedhje të reja 2020 - Nënshkruaje dhe Shpërndaje nëse e mbështet peticionin!
Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Ky peticion është i lancuar nga disa veprimtar të dalluar në mërgatë.

Ne, në kohën kur Covid-19 është shpallur pandemi në tërë botën, respektojmë masat e Qeverisë së Kosovës dhe kërkojmë në mënyrë më demokratike që me këtë peticion të mbahen zgjedhje të reja më 2020 dhe kundërshtojmë formimin e çfarëdo qeverie tjetër.

Çfarë dëshirojmë të arrijmë me këtë peticion:

1. Më këtë peticion kërkohen zgjedhje të reja!
2. Zgjedhjet të mbahen menjëherë pas përfundimit të pandemisë.
3. Qeveria në detyrë të qëndrojë deri në zgjedhje.

Të gjitha rezultatet do të mblidhen, do të analizohen dhe do t’i dërgohen Kuvendit të Kosovës, Parlamentin Evropian, Washingtonit dhe në ambasadave të Republikës së Kosovës në mënyrë elektronike dhe të shtypur.


Të dhënat tuaja do të jenë diskrete dhe nuk do të shfaqen në publik. Vetëm nëse komentoni, atëherë shfaqet emri, mbiemri dhe komenti juaj.

Komente (30898)

Shkurte Uruqi 11.06.2020 at 19:22
Vetem Vv ska tjeter
Duam zgjedhje
Esat Pervizaj 11.06.2020 at 19:21
Zgjedhje te reja
Shaban Zeka 11.06.2020 at 19:20
Zgjedhje te reja
Istref Gerguri 11.06.2020 at 19:02
#duamzgjedhje
Rrezart Selimi 11.06.2020 at 18:59
zgjedhje
Neki Miftari 11.06.2020 at 18:44
Profesioni-Prof. i gjuhes dhe let. angleze. Pasi qe shpresa vdes e fundit,me ne fund kjo po realizohet. Pune te mbar,shendet ,e lumturi ne jete,Albin Kurti,Kryeminister ,ne ardhje.Jam i sigurt qe 95% e diaspores ,eshte me ju KRYEMINISTER.
Verner Lame 11.06.2020 at 18:33
Duam Zgjedhje
Arijeta Lame 11.06.2020 at 18:32
Duam Zgjedhje
Driton Mexhuani 11.06.2020 at 18:31
Vetem zgjidhje
Ardita Lame 11.06.2020 at 18:30
Duam Zgjedhje
Fitim Qerimi 11.06.2020 at 18:03
Duam Zgjedhje.
Syzane bahtiri 11.06.2020 at 17:59
Duam zgjedhje, per hire te deshmorve dhe rinise se kosoves
Jeton Lenjani 11.06.2020 at 16:44
Albin Kurti.Lvv
Arif Ceka 11.06.2020 at 16:12
Lvv
Duma Zgjedhje te reja...
Emir 11.06.2020 at 15:47
Duam zgjedhje urgjentisht
Enver vllahiu 11.06.2020 at 14:43
Xx
Deshire Bejtullahu 11.06.2020 at 13:51
Duam zgjedhje
Albert popaj 11.06.2020 at 12:56
Zgjedhje poooo
Alban Memeti 11.06.2020 at 12:37
zgjedhje !!
Enver Syla 11.06.2020 at 12:26
Duam Zgjedhje
Besnik Kastrati 11.06.2020 at 11:49
Duam liri nga Okupatori vendas . Duam Zgjedhje .Duam udheheqje te drejt dhe jo Korruptive.
Dardane Zhuniqi 11.06.2020 at 11:20
Zgjedhje Pooooo
Armir Ademaj 11.06.2020 at 11:11
Duam zgjedhje
Xhemile Vishi 11.06.2020 at 11:07
Ne vet duhet te vendosim per te ardhmen tone dhe te femijeve tane !
Osman Kastrati 11.06.2020 at 11:04
Duam zgjedhje sa shpejt qe eshte e mundur
Besim Osmani 11.06.2020 at 09:44
Rrnoft bini ...........
Faton Maliqi 11.06.2020 at 09:13
Ohh ishalla i hekni kta muta nihere per jet
Leonora Avdiu 11.06.2020 at 09:10
Duam zgjedhje
Albertina Hyseni 11.06.2020 at 08:54
Duam zgjedhje
Kadrije Rrahmani 11.06.2020 at 08:49
Duam Zgjedhje
Reis Tahiri 11.06.2020 at 08:46
Duam zgjedhje
Ymer Fejzullahu 11.06.2020 at 08:27
Duam zgjedhje.
Edona Kodraliu 11.06.2020 at 08:19
Zgjedhjee
Besnik 11.06.2020 at 06:31
Zgjedhje te reja
Besnik Hasani 11.06.2020 at 06:21
Për z'gjedhje të reja
Nora Zeka 11.06.2020 at 06:18
DUAM ZGJEDHJE TE REJAAA
Veton Bulliqi 11.06.2020 at 06:17
Duam zgjedhje
Valmir Osmani 11.06.2020 at 03:23
VV
Diellona Selaci 11.06.2020 at 01:26
Duam zgjedhje!
Vjollca Pllana 11.06.2020 at 00:23
Duam zgjedhje. VV e ka perkrahrjen nga gjith BOTA.
Pranvera Bytyqi 11.06.2020 at 00:19
Duam drejtesi
Sehreta Bekteshi 11.06.2020 at 00:07
Duam zgjedhje.
Daut kamberi 11.06.2020 at 00:05
Pa tjeter qe duam zgjedhje diaspora osht me albinin 51%
Albin hajredini 11.06.2020 at 00:04
Zgjedhje te reja
Mehmet Leci 11.06.2020 at 00:02
Dua zgjedhje me Albin ne krye te vendit jasht hajnat e tradhtart
Blerim hajredini 11.06.2020 at 00:02
Duam zgjedhje te reja
Eliana Leci 11.06.2020 at 00:00
Duam zgjedhje me Albin Kurti Kyreminster
Gyltene hajredini 11.06.2020 at 00:00
Zgjedhje te reja
Leci Lindita 10.06.2020 at 23:58
Dua zgjedhje te ra me Albin Kuri kryeminister
Dardan mehmeti 10.06.2020 at 23:55
Duam zgjedhje ✅
  • Peticion për
    zgjedhje të reja brenda këtij viti (më 2020)

  • Kosovë
  • Peticioni mbaron edhe
    Peticioni i mbyllur.
  • 68345Mbështetës
    45.563333333333% arritur 150,000

Nënshkruaj peticionin

Peticioni i mbyllur.