1 Peticion për zgjedhje të reja 2020 - Nënshkruaje dhe Shpërndaje nëse e mbështet peticionin!
Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Ky peticion është i lancuar nga disa veprimtar të dalluar në mërgatë.

Ne, në kohën kur Covid-19 është shpallur pandemi në tërë botën, respektojmë masat e Qeverisë së Kosovës dhe kërkojmë në mënyrë më demokratike që me këtë peticion të mbahen zgjedhje të reja më 2020 dhe kundërshtojmë formimin e çfarëdo qeverie tjetër.

Çfarë dëshirojmë të arrijmë me këtë peticion:

1. Më këtë peticion kërkohen zgjedhje të reja!
2. Zgjedhjet të mbahen menjëherë pas përfundimit të pandemisë.
3. Qeveria në detyrë të qëndrojë deri në zgjedhje.

Të gjitha rezultatet do të mblidhen, do të analizohen dhe do t’i dërgohen Kuvendit të Kosovës, Parlamentin Evropian, Washingtonit dhe në ambasadave të Republikës së Kosovës në mënyrë elektronike dhe të shtypur.


Të dhënat tuaja do të jenë diskrete dhe nuk do të shfaqen në publik. Vetëm nëse komentoni, atëherë shfaqet emri, mbiemri dhe komenti juaj.

Komente (30898)

Flakon Hoxha 12.06.2020 at 16:29
ZGJEDHJE TE REJA.
Gzim Karaxhija 12.06.2020 at 15:11
Nr.person 1011121825
Hasim ahmeti 12.06.2020 at 14:45
Duam zgjedhje
Elsar Leka 12.06.2020 at 14:17
Per albin kurtin
Aferdita Kelmendi 12.06.2020 at 13:42
dua zgjedhje te reja Diaspora me Albinin
Besim emini 12.06.2020 at 13:06
Duam zgjedhje
Elizabeta emini 12.06.2020 at 13:06
Duam zgjedhje
Elizabeta emini 12.06.2020 at 13:04
Duam zgjedhje
Daut Bajrami 12.06.2020 at 12:52
Duam zgjedhje
Skender Gashi 12.06.2020 at 12:38
Patjetër në Zgjedhje , vota e popullit duhet
sërish të vlerësohet, e jo të shkelet nga Kushtetuta e Kosovës , duam Liri të plotë në Ditën e sotme 21 vjetorin e Çlirimit nga NATO dhe gjakun e dëshmorëve që e shkelni me radhë .Protesta deri sa të bjen qeveria Huti .
Valerije Nimoni 12.06.2020 at 11:39
Duam zgjedhije
Bajram Neziri 12.06.2020 at 10:45
W
Almire hoxha 12.06.2020 at 10:35
Zgjedhje Qeveria # Kurti
Almire hoxha 12.06.2020 at 10:32
Zgjedhje: Qeveria e Albin Kurtit.
Spartak Miftari 12.06.2020 at 10:18
Zgjedhje po hani jo
Nazie hoxha 12.06.2020 at 10:12
Zgjedhje
Driton Jakupi 12.06.2020 at 10:09
Zgjedhje e jo Pazare.
Zenel Shkodra 12.06.2020 at 09:35
Duam zgjedhje te reja, zgjedhje po, vjedhje jo...
Razim Caka 12.06.2020 at 09:30
Duam zgjedhje
Bukurije Deskaj 12.06.2020 at 08:03
Duam Zgjedhje
Besim Aliu 12.06.2020 at 07:21
Jam për votën e popullit!
Besim Aliu 12.06.2020 at 07:20
Nuk i takoj asnjë subjekti politik, por jam për zgjedhje ,për vullnetin e popullit.Populli është ai i cili i jep vulën kësaj situata!
Esad Hoxha 12.06.2020 at 02:22
Zgjedhje ju lutem
Adil Bujupi 12.06.2020 at 00:33
Zgjedhje # Qeveria Kurti
Fitore Kryezu 12.06.2020 at 00:21
Ndryshim votime te reja duam
Lendita Sahiti 11.06.2020 at 22:46
Zgjedhje
Lendita Sahiti 11.06.2020 at 22:46
Zgjedhje
Besime Llapashtica 11.06.2020 at 22:43
Duam zgjedhje
Besime Llapashtica 11.06.2020 at 22:43
Duam zgjedhje
Bajram Topalli 11.06.2020 at 22:43
Duam zgjedhje
Burim Sahiti 11.06.2020 at 22:42
Zgjedhje jo vjedhje
Burim Llapashtica 11.06.2020 at 22:40
Duam zgjedhje
Nezir Kalludra 11.06.2020 at 22:39
Hoti dyftyrsh
Mentor Fejzullahu 11.06.2020 at 22:36
Zgjedhje te reja
Merita Gerguri 11.06.2020 at 22:32
Duam zgjedhje
Jeton fejzullahu 11.06.2020 at 22:32
LVV
Zymer Halili 11.06.2020 at 22:31
Jam per Zgjedhje te reja
Florim Gerguri 11.06.2020 at 22:31
Duam zgjedhje
Florida rama 11.06.2020 at 21:17
Albin kurti per zhegjedhje te rea per vitin (2020) ne kosove VV
Arben rama 11.06.2020 at 21:13
Albin kurti per zhegjedhje te rea. Per vitin (2020) ne kosove
Erxhan Sadiku 11.06.2020 at 21:06
Duam zgjedhje
Sahit Gerbeshi 11.06.2020 at 20:18
duam zgjedhje te reja
Zerafete Berisha 11.06.2020 at 20:11
Zgjedhje të reja
Feride Pervizaj 11.06.2020 at 19:55
Zgjedhje te reja
Mahmut Zeka 11.06.2020 at 19:52
Zgjedhje te reja
Driton Zeka 11.06.2020 at 19:51
Zgjedhje te reja
Nashide Zeka 11.06.2020 at 19:50
Zgjedhje te reja
Zeqir Isufi 11.06.2020 at 19:41
Zgjedhje te reja
Zeqir Isufi 11.06.2020 at 19:33
Duam zgjedhje te reja :
Zeqir isufi
Minire isufi
Regjep isufi
Fikret isufi
Ajtene isufi
Durin Pervizaj 11.06.2020 at 19:23
Zgjedhje jo hajni
  • Peticion për
    zgjedhje të reja brenda këtij viti (më 2020)

  • Kosovë
  • Peticioni mbaron edhe
    Peticioni i mbyllur.
  • 68345Mbështetës
    45.563333333333% arritur 150,000

Nënshkruaj peticionin

Peticioni i mbyllur.