1 Peticion për zgjedhje të reja 2020 - Nënshkruaje dhe Shpërndaje nëse e mbështet peticionin!
Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Ky peticion është i lancuar nga disa veprimtar të dalluar në mërgatë.

Ne, në kohën kur Covid-19 është shpallur pandemi në tërë botën, respektojmë masat e Qeverisë së Kosovës dhe kërkojmë në mënyrë më demokratike që me këtë peticion të mbahen zgjedhje të reja më 2020 dhe kundërshtojmë formimin e çfarëdo qeverie tjetër.

Çfarë dëshirojmë të arrijmë me këtë peticion:

1. Më këtë peticion kërkohen zgjedhje të reja!
2. Zgjedhjet të mbahen menjëherë pas përfundimit të pandemisë.
3. Qeveria në detyrë të qëndrojë deri në zgjedhje.

Të gjitha rezultatet do të mblidhen, do të analizohen dhe do t’i dërgohen Kuvendit të Kosovës, Parlamentin Evropian, Washingtonit dhe në ambasadave të Republikës së Kosovës në mënyrë elektronike dhe të shtypur.


Të dhënat tuaja do të jenë diskrete dhe nuk do të shfaqen në publik. Vetëm nëse komentoni, atëherë shfaqet emri, mbiemri dhe komenti juaj.

Komente (30898)

Ramush Memeti 14.06.2020 at 20:29
Duam zgjedhje! Dhe do te Votoj LVV
Laura Myftari 14.06.2020 at 20:26
Dua zgjedhje!
Laura Myftari 14.06.2020 at 20:25
Dua zgjedhje
Mirjeta Berisha Vejo 14.06.2020 at 18:41
Zgjedhje sa me shpejt
Toni Brahimi Cimili 14.06.2020 at 18:21
dua zgjedhje
Toni Brahimi Cimili 14.06.2020 at 18:20
Dua zgjedhje
Albert Berisha 14.06.2020 at 17:40
Ska tjeter perveq Zgjedhjeve!!!
Selatin Tahiri 14.06.2020 at 15:00
Une dua te marr pjes ne Peticionin per zgjedhje te reja.
Aranit Jashari 14.06.2020 at 14:59
Zgjedhje të Reja me depute të zgjedhur nga Populli dhe në gjyq t'gjith Tradhtarët dhe të korruptuarit në politik gjithandej trevave shqiptare.
Seki Rama 14.06.2020 at 14:09
Zgjedhje...
Drita Loshaj 14.06.2020 at 14:08
Duam Zgjedhje
Valon Loshaj 14.06.2020 at 14:05
Duam Zgjedhje , qe te merr fund Korrupcioni e te ndertohet Shteti yn drejt Standarteve Evropiane.
Hevzi Ramadani 14.06.2020 at 13:12
Zgjedhje pa tjeter nuk durohet ma kshtu me tradhtia me hajnia
Albin Vllasa 14.06.2020 at 12:33
Vetem zgjedhje
Albiona Vllasa 14.06.2020 at 12:28
Zgjrdhjeeeeeeee
Makfire Vllasa 14.06.2020 at 12:27
Vetem zgjedhje.......
Asllan Vllasa 14.06.2020 at 12:24
Un jam per zgjidhje te dinjitetshme dhe per zhvillim te shtetit.Se vetem nje vendlindje kemi.
Zenel Salihaj 14.06.2020 at 08:25
Duam Zgjedhje
Zenel Salihaj 14.06.2020 at 08:24
Duan Zgjedhje
Rami Tafili 14.06.2020 at 02:27
VV duam Zgjidhje
Kallaba 13.06.2020 at 23:11
LVV
Zarife Jashari 13.06.2020 at 22:53
Duam zgjidhje, duam jetë me të mirë dhe të sigurt , si çdo popullë tjeter evropjan , e duam Kosoven në rrugën e duhur ❤️
Avdi Jashari 13.06.2020 at 22:26
Duam zgjidhje, urime vv
Muhamed Memeti 13.06.2020 at 22:12
ALBIN KURTI KRYEMINISTËR

MBESHTETJE PREJ SHQIPTARVE TE MK E MIR PRESIM LVV NE MAQEDONI.
Besim Ademi 13.06.2020 at 21:37
No comment
Florentina Shala 13.06.2020 at 20:59
Duam ZGEDHJE GJITHMONE VV ME ZEMER❤️
Bekrije Celaj 13.06.2020 at 20:31
V.V
Selvete Xhekaj 13.06.2020 at 20:30
VV
Feride Rexhepi 13.06.2020 at 20:24
VV
Xhemile Celaj 13.06.2020 at 20:23
Duam zgjedhje
Ilir Celaj 13.06.2020 at 20:20
Duam zgjidhje
Malsore Fazliu 13.06.2020 at 20:07
Me Albin Kurtin
Selami Zymeri 13.06.2020 at 13:57
Zgjedhje !!
Samir Spahija 13.06.2020 at 13:07
Duam zgjedhje!
Nexhmije Xhezairi 13.06.2020 at 11:36
Po gjithashtu e gatshme për zgjedhje tē reja
Xhelil Hasani 13.06.2020 at 11:33
Po jam I gatshëm të votoj
Asallari nexhmedin 13.06.2020 at 10:45


Izedin Kelmendi 12.06.2020 at 22:43
Duam zhgjedhje
sadri berisha 12.06.2020 at 22:42
Me albinin gjithmone tjert krejt hajna
Leonit Ibrahimi 12.06.2020 at 22:41
#meALBINKURTIN
Hajdin berisha 12.06.2020 at 22:36
Zgjedhje
sokolaj 12.06.2020 at 20:56
zgjedhje po mrenda keti viti 2020
sokolaj 12.06.2020 at 20:55
zgjedhje mrenda keti viti 23020
sokolaj 12.06.2020 at 20:53
zgjedhje mrenda keti viti 2020
Jeton Demi 12.06.2020 at 19:50
Duam zgjedhje!
Jehona Keka 12.06.2020 at 19:46
Duam zgjedhje
Hysen Berisha 12.06.2020 at 19:37
Edhe pse sjetoj nkosov qe tre vjet. Du me vendos pra me votu.
Raba Raqi 2002320307 12.06.2020 at 18:34
Duam zgjedhje
Bekim Raqi 1002320297 12.06.2020 at 18:14
duam zgjedhje
Samir Fetahu 12.06.2020 at 17:13
Duam Zgjedhje.
  • Peticion për
    zgjedhje të reja brenda këtij viti (më 2020)

  • Kosovë
  • Peticioni mbaron edhe
    Peticioni i mbyllur.
  • 68345Mbështetës
    45.563333333333% arritur 150,000

Nënshkruaj peticionin

Peticioni i mbyllur.