1 Peticion për zgjedhje të reja 2020 - Nënshkruaje dhe Shpërndaje nëse e mbështet peticionin!
Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Ky peticion është i lancuar nga disa veprimtar të dalluar në mërgatë.

Ne, në kohën kur Covid-19 është shpallur pandemi në tërë botën, respektojmë masat e Qeverisë së Kosovës dhe kërkojmë në mënyrë më demokratike që me këtë peticion të mbahen zgjedhje të reja më 2020 dhe kundërshtojmë formimin e çfarëdo qeverie tjetër.

Çfarë dëshirojmë të arrijmë me këtë peticion:

1. Më këtë peticion kërkohen zgjedhje të reja!
2. Zgjedhjet të mbahen menjëherë pas përfundimit të pandemisë.
3. Qeveria në detyrë të qëndrojë deri në zgjedhje.

Të gjitha rezultatet do të mblidhen, do të analizohen dhe do t’i dërgohen Kuvendit të Kosovës, Parlamentin Evropian, Washingtonit dhe në ambasadave të Republikës së Kosovës në mënyrë elektronike dhe të shtypur.


Të dhënat tuaja do të jenë diskrete dhe nuk do të shfaqen në publik. Vetëm nëse komentoni, atëherë shfaqet emri, mbiemri dhe komenti juaj.

Komente (30898)

hasan lludi 18.06.2020 at 17:16
Albini per kryeminister
Shqipe. Shala 17.06.2020 at 23:03
Vetvendosje
Lulzim shala 17.06.2020 at 23:01
Albin kurti kryeminister
Kadrie Tahiri 17.06.2020 at 20:37
Per zgjidhje te reja
Bujar ponik 17.06.2020 at 19:13
Duam zgjedhje
Tahire 17.06.2020 at 17:28
Duam Zegjedhje jo Hajni
Zeqir Kameri 17.06.2020 at 17:26
Duam zëgjedhje jo Hajni
Bejtullah Havolli 17.06.2020 at 14:16
Zgjedhje te reja
Besiana Gashi 17.06.2020 at 06:09
DUAM ZGJEDHJE
Linda Salihu 17.06.2020 at 06:06
DUAM ZGJEDHJE
Kujtim Gashi 17.06.2020 at 06:04
DUAM ZGJEDHJE
Herolind Shala 17.06.2020 at 06:02
DUAM ZGJEDHJE
Blerta Thaçi 17.06.2020 at 06:01
DUAM ZGJEDHJE
Halil Kastrati 17.06.2020 at 05:59
DUAM ZGJEDHJE
Rexhep Godanci 17.06.2020 at 05:57
DUAM ZGJEDHJE
Rexhep Godanci 17.06.2020 at 05:55
DUAM ZGJEDHJE
Shpresa krasniqi 16.06.2020 at 21:31
Duam zgjedhje te reja
Fatmire Lushi 16.06.2020 at 20:40
Duam zgjedhje!!!
Naim Mehmeti 16.06.2020 at 20:14
DUAM ZGJEDHJE
Ajshe Odai 16.06.2020 at 09:23
Diamant zhjedhje
Vejsel Vejseli 16.06.2020 at 09:23
Dua zgjedhje
Baki Domuzeti 16.06.2020 at 09:10
Zgjedhje
Valbona Avduli-Daki 16.06.2020 at 08:03
Duam zgjedhje
Reshat Voca 16.06.2020 at 08:01
Kerkoj zgjedhje te reja
Hyrjete Braha 16.06.2020 at 00:59
Duam zgjedhje per Kryeminister Albin Kurti
Arton Gjukaj 16.06.2020 at 00:42

DUA. ZGJEDHJE
Muhamed sokoli 16.06.2020 at 00:02
VV me mat madhin Albin Kurtin vetem ne zgjedhje
Remzije Jashari 15.06.2020 at 23:38
Duam Zgjedhje
Faton Rukovci 15.06.2020 at 22:48
W
Berat Zahiti 15.06.2020 at 21:31
Zgjedhjeeee
Visar Pllana 15.06.2020 at 21:30
VV
Lavdim zahiti 15.06.2020 at 21:26
Vv
Laurent Ahmeti 15.06.2020 at 21:03
VV
Rinor Hulaj 15.06.2020 at 20:59
VV
Negjip Berisha 15.06.2020 at 19:48
VV
Mehmet Hoxha 15.06.2020 at 18:29
Duam zgjedhje
Agron Salihi 15.06.2020 at 17:29
Duam Zhgjedhje
Nafije Llugaxhija 15.06.2020 at 10:36
Duam Zgjedhje dhe Drejtesi
Brahim Llugaxhiia 15.06.2020 at 10:35
Duam Zgjedhje dhe Drejtesi
Mirsad 15.06.2020 at 09:44
Duam zhgjedhje
Edona Ramadani 15.06.2020 at 09:43
Zgjedhje duam dhe pik
Sedat Kadolli 15.06.2020 at 09:35
Vv
Sedat Kadolli 15.06.2020 at 09:34
Vv
Sedat Kadolli 15.06.2020 at 09:33
Vv
Leonora Kurti 15.06.2020 at 08:50
Zgjedhje
Sabri Ahmeti 15.06.2020 at 04:04
Koha per ndryshim! O tash o kurr! ngase do jet shum vone te riparohen demet qe mund t'i shkaktohen vendit dhe kombit shqiptare!
Besim 15.06.2020 at 01:17
Duam zgjedhje per nji qeveri te votuar nga sovrani,jo si kjo qe vodhi vetem tonë!!
Zijadin Maloku 15.06.2020 at 00:22
Zgjedhje
Enver Maliqi 14.06.2020 at 22:14
Zgjedhje
Shyhrete Memeti 14.06.2020 at 20:36
Duam zgjedhje!
  • Peticion për
    zgjedhje të reja brenda këtij viti (më 2020)

  • Kosovë
  • Peticioni mbaron edhe
    Peticioni i mbyllur.
  • 68345Mbështetës
    45.563333333333% arritur 150,000

Nënshkruaj peticionin

Peticioni i mbyllur.