Rreth nesh

Kthehu mbrapa

Te nderuar zonja dhe zoteri, ky peticion është vetëm e vetëm për mbështetje të zgjedhjeve të reja.

Për të qend peticionini i vlefshëm në institucionin e përmendur, Parlamentin Evropian duhen të dhënat e kërkuara.

Ju garantojë, që të dhënat e juaja sikur që cekët edhe në peticion do të përdoren vetëm e vetëm për peticion dhe për asgjë tjetër.

Të dhënat e juaja përdoren vetëm për dëshmi që ky peticion nuk është i falsifikuar.

Të dhënat personale të kërkuara në kët peticion jan sipas standardëve të Zvicërs dhe në mbështetje me kërkesat e një peticioni për të qend valid në Parlamantin Evropian.

Të dhënat jan të sigurara dhe nuk munden të falsifikohen e as të vjedhen. Kompania Bexeo GmbH https://www.bexeo.com/de/ (Kompani informatike) më Servera në Zvicër ku mirëmban projekte të ndryshme të Ministrisë së Shëndetësisë në Zvicër, të Qytetëve, të Bankave etj. mirëmban edhe kët Webfaqe të peticionit peticion.org.

Unë vetë si politikan dhe si sipërmarrës në IT kam provojë dhe kam mbështetjen e zyres së Avokatve që përkujdesen në lëmin e IT-s.

Për më shumë informata, mos hezitoni të më kontaktoni!
blerim@bunjaku.ch

Me respekt
Blerim Bunjaku

Më shumë informata rreth grupit #perZgjedhje i gjeni në https://www.facebook.com/groups/521119555502952/