1 Peticion për zgjedhje të reja 2020 - Nënshkruaje dhe Shpërndaje nëse e mbështet peticionin!
Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Peticion për zgjedhje të reja në 2020

Ky peticion është i lancuar nga disa veprimtar të dalluar në mërgatë.

Ne, në kohën kur Covid-19 është shpallur pandemi në tërë botën, respektojmë masat e Qeverisë së Kosovës dhe kërkojmë në mënyrë më demokratike që me këtë peticion të mbahen zgjedhje të reja më 2020 dhe kundërshtojmë formimin e çfarëdo qeverie tjetër.

Çfarë dëshirojmë të arrijmë me këtë peticion:

1. Më këtë peticion kërkohen zgjedhje të reja!
2. Zgjedhjet të mbahen menjëherë pas përfundimit të pandemisë.
3. Qeveria në detyrë të qëndrojë deri në zgjedhje.

Të gjitha rezultatet do të mblidhen, do të analizohen dhe do t’i dërgohen Kuvendit të Kosovës, Parlamentin Evropian, Washingtonit dhe në ambasadave të Republikës së Kosovës në mënyrë elektronike dhe të shtypur.


Të dhënat tuaja do të jenë diskrete dhe nuk do të shfaqen në publik. Vetëm nëse komentoni, atëherë shfaqet emri, mbiemri dhe komenti juaj.

Lajme

Kosova apo Diaspora në mbështetje?

12.04.2020 at 17:46

Të nderuar mbështetës të këti peticioni, së pari ju faleminderojmë për mbështetjen e juaj dhe njëkohësisht ju informojmë që deri më tani peticionin e kan mbështetur 27,657 persona.

Gjithësej mbështetës deri më 12. Prill 2020, ora 15:23:
nga Kosova 14,105
nga Diaspora 13,552

Ky peticion duhet shperndarë sa më shumë nga te gjithë ne që e mbështesim Kryeministrin Albin Kurti. Peticionin mundemi vetëm në qose e arrim më shumë se 160,000 nënshkrime të dërgojmë në institucionet e përmendura më sipër.

Ju faleminderojmë për mbështetje, gjithashtu presim përkrahje të mëtutjeshme dhe suksese të gjithëve.

Komente (30898)

Skender gashi 27.06.2020 at 13:41
Duam zgjedhje sa me shpejt ta shpetojm kosoven
Albina Lushaj 27.06.2020 at 13:11
Duam zgjedhje qe populli te vendos per fatin e vet. Vetem VV-sja jene per popullin dhe bejne shtetin juridik.
Mirvete Stublla 27.06.2020 at 12:21
Duam Zgjedhje !
Besa Lushaj 27.06.2020 at 11:42
Duam zgjedhje te reja ku populli te vendos, e jo Isa Mustafovici me bandat e tij, te beje cfare te duan me popullin.
Vetem me VV-sjen e bejme shtetin juridik!
Shqipe Luashaj 27.06.2020 at 11:37
Duam zgjedhje te reja, ku popullit t`i votoj udheheqesit, e jo sikur sot qe LDK-aka, sikur ne kohen e komunizmit, te beje cfare te duan. Pra, te zgjedhin veten, vetem per interesat e tyre mafioze. Vetem me VV-sjen behet shteti juridik.
Alban Lushaj 27.06.2020 at 11:32
Duam te na udheheq VV-sja NE KRYE ME Albin Kurtin Kryeminister, se te tjeret jane tradhetare dhe hajdute.
Hashim Lushaj 27.06.2020 at 11:23
Patjeter zgjedhje te reja, se me keta mafiashet e deritashem te LDK-akave dhe te PDK-akave, nuk behet shteti. Ata duan te na rikthejne serish nder shkieni, ngase jane te njejte sikur shkiet.
Fatmire Ahmeti 27.06.2020 at 11:18
Duam zgjedhje te reja, se mjafte me me mafiozat e deritashem te prier prej LDK-ucave dhe te PDK-ucave.
Afrim N Mustafa 27.06.2020 at 08:53
Duam zgjedhje
Hajri domuzeti 27.06.2020 at 08:28
Duam zgjedhje jemi 6 persona t rritur n familje duam zgjedhje
Gjitha komentet
  • Peticion për
    zgjedhje të reja brenda këtij viti (më 2020)

  • Kosovë
  • Peticioni mbaron edhe
    Peticioni i mbyllur.
  • 68345Mbështetës
    45.563333333333% arritur 150,000

Nënshkruaj peticionin

Peticioni i mbyllur.